Gevelrenovatie Olen

Gevelrenovatie Olen

Gevelrenovatie regio Olen?

Gevelrenovatie met of zonder isolatie voor uw woning regio Olen? We doen het allebei, al wordt het bij een gevelrenovatie meestal geplaatst i.c.m. isolatie. Bij een gevelrenovatie met crepi & isolatie zorgt het gebruikte materiaal voor een naadloos isolatiescherm rond uw woning. Daarnaast is deze vorm van gevelrenovatie zeer populair bij renovatie van gevels regio Olen.

Gevelrenovatie Olen

Een gevelrenovatie altijd een goed idee. Het pleisteren van de gevel (crepi) is een klus waarbij er een speciaal materiaal op de gevelstenen wordt aangebracht, waardoor deze beter beschermd zijn tegen de invloed van weer en wind. Voor het verzorgen van uw gevelbepleistering (crepi) in Olen gebruiken we siliconenpleister. We doen dit op elke natuurlijke ondergrond of isolatie. Siliconenpleisters zijn gekend voor hun duurzaamheid, elasticiteit en geringe kleurvervaging.

crepi, gevelbpeleistering, buitenbepleistering

Voordelen gevelrenovatie Olen:

 1. Het oogt zeer modern.
 2. De gevelpleister (crepi) laat geen water door als deze correct is aangebracht. Daarentegen is het wel waterdampdoorlatend dat nodig is om alle waterdamp naar buiten toe af te voeren
 3. Gevelpleister is zeer geschikt om complexe gebouwdelen mee af te werken: ronde vormen, hoeken, …
 4. Extra energiebesparing voor crepi met gevelisolatie.
 5. Circa 200-tal kleuren mogelijk met crepi.
 6. Ideaal dus bij een gevelrenovatie en kan dus ook (licht) beschadigde muren verbergen.
 7. Financieel één van de meest interessante vormen van gevelrenovatie.
 8. Kiest u voor een gevelrenovatie met crepi & met isolatie? Dan heeft u in vele gevallen recht op een isolatiepremie (Wij assisteren u graag met de aanvraag van premies voor uw gevelisolatie. Dit maakt het isoleren van uw gevel nog een stuk interessanter dan het al is!).

Vragen?

Contacteer ons vrijblijvend.

  Plannen voor een gevelrenovatie in Olen?

  Als specialisten in gevelrenovatie regio Olen helpen we u graag verder!

  OFFERTE