Gevelbepleistering

Gevelbepleistering

Gevelbepleistering of crepi met of zonder isolatie? We doen het allebei, al wordt het meestal geplaatst i.c.m. isolatie. Crepi met gevelisolatie zorgt voor een naadloos isolatiescherm rond uw woning. Daarnaast is deze vorm van gevelbekleding zeer populair, zowel bij renovatie als nieuwbouw.

Een nieuwe woning of uw gevel opfrissen? Crepi is altijd een goed idee. Het pleisteren van de gevel is een klus waarbij er een speciaal materiaal op de gevelstenen wordt aangebracht, waardoor deze beter beschermd zijn tegen de invloed van weer en wind. Voor het verzorgen van uw gevelbepleistering gebruiken we siliconenpleister. We doen dit op elke natuurlijke ondergrond of isolatie. Siliconenpleisters zijn gekend voor hun duurzaamheid, elasticiteit en geringe kleurvervaging.

crepi, gevelbpeleistering, buitenbepleistering

Voordelen Crepi:

 1. Het oogt zeer modern.
 2. Gevelbepleistering laat geen water door als deze correct is aangebracht. Daarentegen is het wel waterdampdoorlatend dat nodig is om alle waterdamp naar buiten toe af te voeren
 3. Gevelpleister is zeer geschikt om complexe gebouwdelen mee af te werken: ronde vormen, hoeken, …
 4. Extra energiebesparing met gevelisolatie.
 5. Circa 200-tal kleuren mogelijk.
 6. Het is ideaal bij renovatie en kan dus ook (licht) beschadigde muren verbergen.
 7. Financieel één van de meest interessante vormen van gevelbekleding.
 8. Kiest u voor crepi met isolatie? Dan heeft u in vele gevallen recht op een isolatiepremie (Wij assisteren u graag met de aanvraag van premies voor uw gevelisolatie. Dit maakt het isoleren van uw gevel nog een stuk interessanter dan het al is!).

Vragen?

Contacteer ons vrijblijvend.

  PLANNEN VOOR UW WONING?

  Wij helpen u met plezier verder!

  OFFERTE