Isolatie

Zolder- en dakisolatie

ISOVER dakisolatie

Wist u dat via uw dak 25% van de warmte verloren gaat in uw woning? Uw dak isoleren is dus m.a.w. de meest ingrijpende vorm van isoleren die u kan doen en momenteel is het ook financieel zeer interessant om uw dak te laten isoleren.

De hoge energieprijzen, subsidies en premies zorgen er dan ook voor dat u de investering in dakisolatie of zolderisolatie erg snel kan terugverdienen. Wij assisteren u dan ook bij het aanvragen van deze premies.

Isoleren doen we met ISOVER

Een hellend dak, plat dak of zolder isoleren? Dat doen we met ISOVER, een glaswolplaat, bekleed met een comfortvlies uit polyester. Om de 10 cm werden er merkstrepen aangebracht, zodat de platen gemakkelijk op maat versneden kunnen worden. Dit laat een vlotte plaatsing toe bij onregelmatige keperafstanden.

Het is speciaal ontworpen voor de isolatie tussen kepers of regelwerk. Dankzij zijn grote elasticiteit en schitterende mechanische gedrag, kan het gemakkelijk tussen de balken vastgeklemd worden.

Gevelisolatie

gevelisolatie met crepi, gevel isoleren, isolatie gevel

Nieuwe gevelbekleding of uw gevel renoveren? Het isoleren van uw buitengevel is altijd een goed idee. Zeker wanneer u uw ramen wilt vervangen of grondig gaat renoveren.

Waarom kiezen voor gevelisolatie?

 1. Lagere energiefactuur.
 2. Isolatie i.c.m. buitengevelbepleistering (crepi) zorgt ervoor dat uw woning er als nieuw zal uitzien & uw woning zal in waarde stijgen.
 3. In vele gevallen heeft u recht op een isolatiepremie (Wij assisteren u graag met de aanvraag van premies voor uw gevelisolatie. Dit maakt het isoleren van uw gevel nog een stuk interessanter dan het al is!).

Uw gevel isoleren met crepi

Bij gevelrenovaties worden de buitenmuren vaak bekleed met isolatie i.c.m. gevelbepleistering, of crepi in de volksmond. Deze methode van gevelisolatie met crepi kan snel plaatsvinden, er moet geen verbrede fundering gemaakt worden, ook de ramen mogen al geplaatst zijn én het is dus financieel & esthetisch de meest interessante methode.

Vragen?

Contacteer ons vrijblijvend.

  Luchtdicht spuiten van ramen, deuren & vloerplaten

  Hoe bouwt u luchtdicht? In de race naar een energiearme woning is luchtdichtheid zeer belangrijk, want een luchtlek brengt warmteverlies mee en staat een goede ventilatie in de weg.

  Een volledige luchtdichting hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij werken met uiterst gebruiksvriendelijke producten om uw ramen, deuren en vloerplaten volledig luchtdicht te maken.

  Alen BVBA is erkend plaatser voor SOUDAL.

  PLANNEN VOOR UW WONING?

  Wij helpen u met plezier verder!

  OFFERTE