Crepi Kalmthout

Crepi Kalmthout – Gevelbepleistering Kalmthout

Crepi met gevelisolatie of zonder?

Gevelbepleistering, buitenbepleistering of crepi met of zonder isolatie in Kalmthout? We doen het allebei, al wordt het meestal geplaatst i.c.m. isolatie. Crepi met gevelisolatie zorgt voor een naadloos isolatiescherm rond uw woning. Daarnaast is deze vorm van gevelbekleding zeer populair, zowel bij renovatie als nieuwbouw.

Crepi Kalmthout – Gevelbepleistering Kalmthout

Een nieuwe woning of nood aan een gevelrenovatie? Crepi, gevelbepleistering of buitenbepleistering is altijd een goed idee. Het pleisteren van de gevel is een klus waarbij er een speciaal materiaal op de gevelstenen wordt aangebracht, waardoor deze beter beschermd zijn tegen de invloed van weer en wind. Voor het verzorgen van uw gevelbepleistering, buitenbepleistering of crepi gebruiken we siliconenpleister. We doen dit op elke natuurlijke ondergrond of isolatie. Siliconenpleisters zijn gekend voor hun duurzaamheid, elasticiteit en geringe kleurvervaging.

crepi, gevelbpeleistering, buitenbepleistering

Voordelen Crepi:

 1. Het oogt zeer modern.
 2. Gevelbepleistering laat geen water door als deze correct is aangebracht. Daarentegen is het wel waterdampdoorlatend dat nodig is om alle waterdamp naar buiten toe af te voeren
 3. Gevelpleister is zeer geschikt om complexe gebouwdelen mee af te werken: ronde vormen, hoeken, …
 4. Extra energiebesparing voor crepi met gevelisolatie.
 5. Circa 200-tal kleuren mogelijk.
 6. Het is ideaal bij renovatie en kan dus ook (licht) beschadigde muren verbergen.
 7. Financieel één van de meest interessante vormen van gevelbekleding.
 8. Kiest u voor crepi met gevelisolatie? Dan heeft u in vele gevallen recht op een isolatiepremie (Wij assisteren u graag met de aanvraag van premies voor uw gevelisolatie. Dit maakt het isoleren van uw gevel nog een stuk interessanter dan het al is!).

Gevelbepleistering Kalmthout

Contacteer ons vrijblijvend.

  Crepi Kalmthout – Gevelbepleistering Kalmthout

  Als specialisten in crepi & gevelbepleistering helpen we u graag verder!

  OFFERTE